## Detailed time schedule Version V2

## HISTORIC GRANCEPRIX Version V2

Thursday 15 June 2023					
12:00 - 21:00	All Championships - Clothing and Helmets	Safety Check	Scrutineering Bay		
12:00 - 15:00	RECO NK GT&TC 66-81 / Triumph Competition	Safety Scrutineering	Scrutineering Bay, Lane 1		
12:00 - 15:00	Hankook NK HARC 82-90	Safety Scrutineering	Scrutineering Bay, Lane 2		
13:00 - 20:00	All Championships	Collection of documents / licence check	Paddock Office, Parking C		
15:00 - 18:00	Masters Racing Legends for 1966/1985 F1 cars	Safety Scrutineering	Team Awnings / Garages		
15:00 - 18:00	Masters Sports Cars Legends	Safety Scrutineering	Team Awnings / Garages		
15:00 - 18:00	Masters Endurance Legends	Safety Scrutineering	Team Awnings / Garages		
15:00 - 17:00	HGPCA Race for Pre 1966 Historic Grand Prix Cars	Safety Scrutineering	Scrutineering Bay, Lane 2		
15:00 - 17:00	Historic Formula 3	Safety Scrutineering	Scrutineering Bay, Lane 1		
17:00 - 18:00	Masters Gentlemen Drivers & Pre-66 Touring Cars	Safety Scrutineering	Scrutineering Bay, Lane 1		
17:00 - 18:00	Masters GT Trophy	Safety Scrutineering	Team Awnings / Garages		
17:00 - 19:00	On-track photoshoot Porsche	Track available for truck crossings	Track		
18:00 - 18:20	Masters Historic Racing - All Series	Drivers Briefing 1	Briefing Room, next to Media Centre		
19:00 - 21:00	Historic Formula 2	Safety Scrutineering	Scrutineering Bay, Lane 1		
19:00 - 21:00	F3 500 Owners Association	Safety Scrutineering	Scrutineering Bay, Lane 2		

Friday 16 June 2023				
07:00 - 10:00	All Championships (only pre announced drivers)	Collection of documents / licence check	Paddock Office, Parking C	
07:10 - 07:30	Historic Formula 2	Drivers Briefing	Briefing Room, next to Media Centre	
08:05 - 08:35	Masters GT Trophy	Qualifying, 30 minutes		
08:10 - 08:30	Hankook NK HARC 82-90	Drivers Briefing	Briefing Room, next to Media Centre	
08:45 - 09:05	Masters Historic Racing - All Series	Drivers Briefing 2	Briefing Room, next to Media Centre	
08:45 - 09:10	Historic Formula 2	Qualifying, 25 minutes		
09:20 - 09:50	Masters Endurance Legends	Qualifying 1, 30 minutes		
10:00 - 10:20	Hankook NK HARC 82-90	Qualifying, 20 minutes		
10:10 - 10:30	Historic Formula 3	Drivers Briefing	Briefing Room, next to Media Centre	
10:30 - 10:55	Masters Racing Legends for 1966/1985 F1 cars	Qualifying, 25 minutes		
11:05 - 11:20	Zandvoort 75 years	Demonstration, 15 minutes		
11:30 - 11:55	Historic Formula 3	Qualifying, 25 minutes		
11:55 - 12:55	BREAK			
12:40 - 13:00	F3 500 Owners Association	Drivers Briefing	Briefing Room, next to Media Centre	
12:55 - 13:10	Porsche	Demonstration, 15 minutes		
13:20 - 13:55	Masters Sports Cars Legends	Qualifying, 35 minutes		
14:05 - 14:20	F3 500 Owners Association	Qualifying, 15 minutes		
14:10 - 14:30	HGPCA Race for Pre 1966 Historic Grand Prix Cars	Drivers Briefing	Briefing Room, next to Media Centre	
14:30 - 14:45	Force	Demonstration, 15 minutes		
15:05 - 15:25	Masters Racing Legends for 1966/1985 F1 cars	Race 1, 20 minutes		
15:30 - 15:50	RECO NK GT&TC 66-81 / Triumph Competition	Drivers Briefing	Briefing Room, next to Media Centre	
15:35 - 16:00	HGPCA Race for Pre 1966 Historic Grand Prix Cars	Qualifying, 25 minutes		
16:10 - 16:40	Masters Endurance Legends	Qualifying 2, 30 minutes		
16:50 - 17:10	Masters Historic Racing - All Series	Drivers Briefing 3	Briefing Room, next to Media Centre	
16:50 - 17:15	RECO NK GT&TC 66-81 / Triumph Competition	Qualifying, 30 minutes		
17:30 - 18:00	Masters GT Trophy	Race 1, 30 minutes		

Saturday 17 June 2023					
08:35 - 09:05	Masters GT Trophy	Race 2, 30 minutes			
09:20 - 09:45	HGPCA Race for Pre 1966 Historic Grand Prix Cars	Race 1, 25 minutes			
09:55 - 10:30	Masters Gentlemen Drivers & Pre-66 Touring Cars	Qualifying, 35 minutes			
10:45 - 11:10	Hankook NK HARC 82-90	Race 1, 25 minutes			
11:20 - 11:35	Porsche	Demonstration, 15 minutes			
11:40 - 11:50	Clubparade	Demonstration, 10 minutes			
12:10 - 12:30	Masters Racing Legends for 1966/1985 F1 cars	Race 2, 20 minutes			
12:40 - 12:55	Dutch Vintage Sports Cars Club	Demonstration, 15 minutes			
13:10 - 13:35	RECO NK GT&TC 66-81 / Triumph Competition	Race 1, 25 minutes			
13:50 - 14:10	F3 500 Owners Association	Race 1, 15 minutes			
14:20 - 14:35	Zandvoort 75 years	Demonstratoin, 15 minutes			
14:50 - 15:15	Historic Formula 2	Race 1, 25 minutes			
15:30 - 16:10	Masters Endurance Legends	Race 1, 40 minutes			
16:25 - 16:50	Historic Formula 3	Race 1, 25 minutes			
17:00 - 17:15	Force	Demonstration, 15 minutes			
17:30 - 18:10	Masters Sports Cars Legends	Race 1, 40 minutes			
18:20 - 18:35	Dutch Vintage Sports Cars Club	Demonstration, 15 minutes			
18:50 - 19:20	Track walk Porsche invitations only	Track walk			

Sunday 18 June 2023					
08:10 - 09:40	Masters Gentlemen Drivers & Pre-66 Touring Cars	Race, 90 minutes			
09:50 - 10:05	Dutch Vintage Sports Cars Club	Demonstration, 15 minutes			
10:20 - 10:45	Historic Formula 2	Race 2, 25 minutes			
11:00 - 11:40	Masters Endurance Legends	Race 2, 40 minutes			
11:50 - 12:05	Zandvoort 75 years	Demonstration, 15 minutes			
12:10 - 12:25	Porsche	Demonstration, 15 minutes			
12:40 - 12:55	F3 500 Owners Association	Race 2, 15 minutes			
13:15 - 13:35	Masters Racing Legends for 1966/1985 F1 cars	Race 3, 20 minutes			
13:45 - 13:55	Clubparade	Demonstration, 15 minutes			
14:10 - 14:35	HGPCA Race for Pre 1966 Historic Grand Prix Cars	Race 2, 25 minutes			
14:45 - 15:00	Force	Demonstration, 15 minutes			
15:15 - 15:40	Historic Formula 3	Race 2, 25 minutes			
15:55 - 16:35	Masters Sports Cars Legends	Race 2, 40 minutes			
16:45 - 17:00	Dutch Vintage Sports Cars Club	Demonstration, 15 minutes			
17:15 - 17:40	RECO NK GT&TC 66-81 / Triumph Competition	Race 2, 25 minutes			
17:55 - 18:20	Hankook NK HARC 82-90	Race 2, 25 minutes			