TIMETABLE (ISSUE 3)

FRIDAY 26	JULY (GATES OPEN	08:30)
09:00 - 13:30	Practice Sessions	Practice	30 mins
13:30 - 14:10	Lunch Break	-	40 mins
14:10 - 14:30	Historic Formula 3 'The Historic Gold Cup'	Qualifying	20 mins
14:40 - 15:00	Derek Bell Trophy	Qualifying	20 mins
15:10 - 15:30	Historic Formula Ford 2000 'Richard Trott Trophy'	Qualifying	20 mins
15:40 - 15:55	500 Owners Association	Qualifying	15 mins
16:05 - 16:25	Superformance Ferrari Club Classic Series 'The Amon Trophy'	Qualifying	20 mins
16:35 - 16:55	Historic Formula Junior 'Jim Clark Cup'	Qualifying	20 mins
SATURDAY	7 27 JULY	GATES OPEN	07:30)
08:30 - 08:50	CSCC JMC Racing Special Saloons & Modsports 'Tony Sugden Trophy'	Qualifying	20 mins
09:00 - 09:25	Historic Touring Cars, Roadsports & 70s Roadsports 'Sir John Whitmore Trophy'	Qualifying	25 mins
09:35 - 09:55	Historic Grand Prix Cars Association '70th Anniversary of Gold Cup'	Qualifying	20 mins
10:05 - 10:25	Historic Formula Ford 2000 'Richard Trott Trophy'	Race 1	20 mins
10:40 - 11:00	Historic Formula Junior 'Jim Clark Cup'	Race 2	20 mins
11:15 - 11:35	Superformance Ferrari Club Classic Series 'The Amon Trophy'	Race 3	20 mins
11:50 - 12:05	The Roy Hunt Trophy Race - 500 Owners Association	Race 4	15 mins
12:20 - 12:35	CSCC JMC Racing Special Saloons & Modsports 'Tony Sugden Trophy'	Race 5	15 mins
12:35 - 13:25	Lunch Break	-	50 mins
12:45 - 12:55	Minshaw Celebration Demonstration	Demo	10 mins
13:25 - 13:45	Historic Formula 3 'The Historic Gold Cup'	Race 6	20 mins
14:00 - 14:25	Historic Touring Cars, Roadsports & 70s Roadsports 'Sir John Whitmore Trophy'	Race 7	25 mins
14:40 - 15:00	Historic Grand Prix Cars Association '70th Anniversary of Gold Cup'	Race 8	20 mins
15:15 - 15:35	Derek Bell Trophy	Race 9	20 mins
15:50 - 16:10	Historic Formula Ford 2000 'Richard Trott Trophy'	Race 10	20 mins
16:25 – 16:45	Vintage Sports Car Club 'Egerton Cup'	Qualifying	20 mins
16:55 – 17:20	MRL Historic Touring Car Challenge with Tony Dron Trophy & 60s Touring Car Challenge with U2TC	Qualifying	25 mins
17:30 – 17:50	Vintage Sports Car Club 'Egerton Cup' 2	Qualifying	20 mins
SUNDAY 2	B JULY (GATES OPEN	07:00)
10:00 - 11:30	Classic car parades on circuit from invited groups	Parade	90 mins
10:50 - 11.30	Spectator Pit Walk (FREE OF CHARGE)	-	40 mins
12:00	National Anthem		-
12:05 - 12:25	Historic Formula 3 'The Historic Gold Cup'	Race 11	20 mins
12:40 - 12:55	Vintage Sports Car Club 'Egerton Cup' 1	Race 12	15 mins
13:10 - 13:30	Derek Bell Trophy	Race 13	20 mins
13:45 - 14:00	CSCC JMC Racing Special Saloons & Modsports 'Tony Sugden Trophy'	Race 13	15 mins
14:15 - 14:35	Historic Grand Prix Cars Association '70th Anniversary of Gold Cup'	Race 14	20 mins
14:50 - 15:10	Superformance Ferrari Club Classic Series 'The Amon Trophy'	Race 15	20 mins
15:25 - 16:15	MRL Historic Touring Car Challenge with Tony Dron Trophy & 60s Touring Car Challenge with U2TC	Race 17	50 mins
16:30 - 16:50	Historic Formula Junior 'Jim Clark Cup'	Race 18	20 mins
17:05 - 17:20	The Lewis-Evans Trophy Race - 500 Owners Association	Race 19	15 mins
17:35 - 17:50	Vintage Sports Car Club 'Egerton Cup' 2	Race 20	15 mins
18:05 - 18:25	Historic Touring Cars, Roadsports & 70s Roadsports 'Sir John Whitmore Trophy'	Race 21	20 mins

*All times are provisional and subject to change

FRIDAY 26 JULY

